Gæstebog.
Hej medlemmer. Her kan i komme med hvad der falder jer ind. Husk at skrive hvem i er og skriv i en pæn tone.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Hans P H Jakobsen, d. 24-10-2018
Kommer ikke den 27 oktober, er på Bornholm. God jagt.

Skrevet af Klaus Hansen, d. 29-12-2017
Jeg og bestyrelsen vil hermed sige tusind gange tak til Jørn Fritzen for al det arbejde han har lagt i foreningen igennem tiderne Held og lykke fremover Jørn og familie. Hilsen fra formanden. Klaus.
GODT NYTÅR til Alle.

Hjemmeside: klaus@ferslev-vellerup-jagtforening.dk
Skrevet af Jørn fritzen, d. 14-09-2017
Jeg ville gerne sige tak for denne gang jeg står af for at bruge min tid andre steder. Jeg har været aktiv i over 10 år og trænger til en pause. Tak for alle de gode timer vi har brugt sammen.
Venlig hilsen Jørn fritzen
Knæk og bræk.

Skrevet af Hans P H Jakobsen, d. 28-01-2017
Hej. Jeg har jagtblade- jagt og fiskeri, Jæger. 1969- til dato. Sælges samlet. Giv et bud.

Hjemmeside: Hphj.dk
Skrevet af Hans P H Jakobsen, d. 16-01-2017
Tak for en god 30 Årsdag på Svanholm. Herligt vejr, gode kammerater, to ræve og en fasanhane, afslutning i køkkenet.

Hjemmeside: Hphj.dk